WordPress websites

WordPress Websites

Waarom WordPress?

WordPress bestaat al sinds 2003 en is het meest populaire website CMS (Content Management System) en, in combinatie met WooCommerce, een veel gebruikt webshop CMS. Hieronder de belangrijkste redenen waarom WordPress zo populair is en waarom WordPress uw keus zou kunnen zijn om de website of webshop voor uw bedrijf mee te laten bouwen.

Gebruiksgemak

WordPress is eenvoudig te gebruiken en heeft een intuïtieve interface. Het aanpassen of toevoegen van nieuwe pagina’s, afbeeldingen, tekst enzovoort is eenvoudig en kan snel worden gedaan. Omdat de manier van werken zo eenvoudig is, wordt de tijd om de website of webshop te bouwen en te onderhouden sterk verminderd. Dit heeft natuurlijk een gunstig effect op de kosten.

Beheer uw website vanaf elke computer

Een WordPress website onderhouden werkt via de browser. U kunt daarom inloggen vanaf elke computer met internetverbinding en uw website of webshop onderhouden, waar u ook bent. Wij zorgen er voor dat u elke tekst en elke afbeelding op uw website of webshop kunt aanpassen, zonder het gevaar te lopen dat de layout van de pagina verstoort wordt. Als u ook de layout wilt kunnen aanpassen dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Het is per slot van rekening uw website of webshop.

Om een WordPress website of webshop te onderhouden is het niet nodig om met HTML, CSS, JAVASCRIPT of PHP te werken. U kunt een nieuwe pagina maken of artikelen schrijven, tekst wijzigen en opmaken, afbeeldingen, documenten, videobestanden enzovoort vervangen of toevoegen zonder dat u code hoeft te schrijven. Wilt u wel met HTML, CSS, JAVASCRIPT of PHP werken? Dan is dat geen probleem.

Zoekmachines houden van WordPress Sites

De code achter WordPress is netjes en eenvoudig, waardoor het voor zoekmachines gemakkelijk is om de inhoud van de website of webshop te lezen en indexeren. Bovendien kan met behulp van de door ons mee geleverde SEO (zoekmachine optimalisatie) plugin elke pagina, post en afbeelding zijn eigen sleutelwoorden, beschrijving en titel hebben en geoptimaliseerd worden voor specifieke sleutelwoorden, waardoor een zeer nauwkeurige zoekmachine optimalisatie mogelijk is.

Heeft u weinig of geen ervaring met SEO? De mee geleverde SEO plugin geeft u meer inzicht in wat er verbeterd moet worden om goed te scoren bij de zoekmachines. Ook kunt u zoekwoorden of frases opzoeken op Google, allemaal vanuit WordPress.

De website of webshop scoort, afhankelijk van de webhosting, goed en krijgt daarom een hogere waardering van Google. Snelle en betrouwbare webhosting is onderdeel van al onze WordPress beheer pakketten.

Het ontwerp van uw website is 100% aanpasbaar

WordPress fungeert als de motor voor uw website. Het uiterlijk van de website  of webshop kan 100% op maat worden gemaakt zodat uw huisstijl ook op uw website gebruikt kan worden.

Een blog is ingebouwd

Volledige blogging, inclusief reacties, is  in WordPress aanwezig en eenvoudig te integreren in de website of webshop. Het gebruiken van e-mail abonnementen, commentaar mogelijkheden, en het automatisch toevoegen van de meest recente blogberichten aan andere pagina’s van de website (uw startpagina, bijvoorbeeld) zijn ook eenvoudig in te stellen en helpen om het bereik van uw bedrijf te vergroten en uw website of webshop dynamischer en interactiever te maken.

Breid de functionaliteit van uw site uit met plugins

Een evenementenkalender, video galerij, Instagram, Twitter of Facebook gegevens, meerdere talen en nog veel meer aan uw site toevoegen? WordPress maakt het mogelijk met plugins. Vraag online een vrijblijvende offerte aan waarin u al uw vragen kunt stellen. Wij zullen dan voor u uitzoeken hoe uw wensen kunnen worden gerealiseerd en wat de kosten zullen zijn.

9 – Uw site kan groeien naarmate uw bedrijf groeit

Een WordPress website is schaalbaar. U kunt duizenden pagina’s of blogberichten op uw site hebben en de prestaties van de website zullen daar niet onder lijden.

10 – Meerdere gebruikers

Op een WordPress website of webshop kunnen meerdere gebruikers worden aangemaakt. Aan elke gebruiker kunnen rechten naar keuze worden toegekend.

Kortom, WordPress is een allround systeem waarmee op dit moment meer dan 38% van alle websites in de wereld zijn gemaakt.

Standaard website

Vanaf € 499

Wij maken voor u een standaard Header en Footer aan, plaatsen uw logo, stellen de kleuren en lettertypes voor u in en maken de pagina’s (maximaal 5) met de door u geleverde website inhoud (tekst en afbeeldingen) in orde.

Maatwerk website

Vanaf € 699

Wij maken voor u een maatwerk website geheel volgens uw wensen en maken de pagina’s (maximaal 10) met de door u geleverde website inhoud (tekst en afbeeldingen) in orde.

Websitebeheer

De prijs van deze webshops is inclusief 1 jaar het WordPress Beheer Basis pakket. Dit beheerpakket bevat domeinnaamregistratie (.nl of .com), web hosting, beveiliging tegen hackers en spam, backups en het up-to-date houden van WordPress, WooCommerce en alle door ons geleverde plugins.

De prijs voor WordPress Beheer Basis is na het eerste jaar €149,00.

Klik hier als u meer over de WordPress Beheer mogelijkheden wil weten.

De website van WebsiteNU is vernieuwd en u vindt de nieuwe website vanaf nu niet meer op websitenu.com, maar op https://websitenu.nl