WordPress Website Updates

De belangrijkste redenen om WordPress Website Updates van het WordPress CMS, de plugins en de aanwezige thema’s bij te werken zijn:

  • dat de ontwikkelaars één of meer nieuwe functies hebben geïntroduceerd. Ze kunnen de workflow en de gebruikersinterface gebruiksvriendelijker maken, of gewoon verbeteringen in de kwaliteit van de software aanbrengen die het gebruik van de plugin over de hele linie beter en sneller maken. De enige manier om deze veranderingen door te voeren is door een nieuwe update te gaan installeren. In gevallen waar de enige update een nieuwe functie is of het oppoetsen van een oude, zal het behouden van de oude versie waarschijnlijk niet veel kwaad doen.
  • de belangrijkste reden dat ontwikkelaars WordPress, plugins en thema’s moeten worden aangepast, is dat de ontwikkelaar beveiligingsproblemen in de software heeft opgelost.

Ervoor zorgen dat uw site veilig en beveiligd is, zou uw allerhoogste prioriteit moeten zijn. De belangrijkste zwakke punten van een WordPress site zijn de plugins. Hoe geweldig ze ook zijn, plugins kunnen met elkaar en met uw thema’s conflicten hebben en ontwikkelaars werken vaak onvermoeibaar om kwetsbaarheden op te lossen en de plugins bij te werken, zodat uw site niet openstaat voor aanvallen.

Verouderde plugins kunnen kwetsbaarheden hebben die kunnen worden gecompromitteerd, dus ze up-to-date houden is een van de beste manieren om uw site online te houden en te laten werken zoals het hoort.

Het updaten is daarom een belangrijk onderdeel van het WordPress Website Beheer.

Wij zorgen er voor dat alle onderdelen van uw website of webshop dagelijks gecontroleerd worden op kwetsbaarheden en/of updates.

Kwetsbaarheden worden direct als ze ontdekt worden geüpdatet en nieuwe functionaliteit wordt geüpdatet zodra wij er op kunnen vertrouwen dat er geen fouten in de nieuwe versies zitten.

wordpress-website-updates-512x512

Vraag vrijblijvend meer informatie.

Wij reageren binnen één werkdag om je vragen te beantwoorden.