WordPress back-ups zijn belangrijk!

Om de continuïteit van uw website te kunnen garanderen, zijn website back-ups onmisbaar. Bijvoorbeeld back-ups die gemaakt worden voordat aan het onderhoud begonnen wordt en natuurlijk de dagelijkse back-ups. Zonder back-ups kan uw website of webshop in grote problemen komen als uw website gehackt wordt, er een update verkeerd gaat of er om andere redenen iets helemaal verkeerd gaat. Daarom maken wij dagelijks een back-up van uw website of webshop.

Hoe vaak een back-up maken?

Hoe vaak er een back-up moet worden gemaakt hangt natuurlijk voor een belangrijk deel af van hoe vaak er website inhoud gewijzigd, verwijderd of toegevoegd wordt. Als het om een webshop gaat, is minimaal 4x per dag een back-up echt noodzakelijk. Een website waar maar 1 keer per maand iets op gewijzigd wordt zou in principe aan een maandelijkse back-up genoeg hebben.

Omdat wij natuurlijk een grote verscheidenheid aan websites en webshops beheren, die door onze klanten zelf aangepast kunnen worden, kunnen wij niet weten wanneer er een wijziging heeft plaatsgevonden. Daarom zijn er voor websites waarvan de inhoud meerdere malen per dag wordt gewijzigd en voor webshops meerdere back-ups per dag nodig.

Waar worden de back-ups bewaard?

De back-ups worden allemaal extern en in de cloud opgeslagen, zodat het altijd mogelijk is om de back-up terug te zetten, ook als alle bestanden van uw website door een hacker verwijderd of aangepast zouden zijn. Ook worden er dagelijks back-ups gemaakt op onze hosting Server.

Hebt u speciale wensen voor uw back-up?

Het is mogelijk om tot elk uur een back-up te maken. U kunt gerust contact met ons opnemen als u hier meer over zou willen weten. U kunt daarvoor het formulier op deze pagina invullen en na ontvangst zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

wordpress-website-backup-512x512

Vraag vrijblijvend meer informatie.

Wij reageren binnen één werkdag om je vragen te beantwoorden.