Privacy     Disclaimer     Voorwaarden

Waarom een WordPress webshop

Steeds meer mensen gaan niet meer naar de winkelcentra om een product te kopen, maar kiezen voor het kopen via het internet. Wilt u uw omzet verhogen? Denk dan eens na over het exploiteren van een webshop naast of in plaats van uw fysieke winkel. Wij maken voor u een mooie WordPress webshop en u heeft de keuze uit  de verschillende opties hieronder.

Gratis WordPress webshop

Wij maken voor u een standaard Header en Footer, stellen de door u gewenste lettertypes en kleuren voor de hele webshop in en maken de alle benodigde webshop pagina’s voor u in orde. Wij zorgen er voor dat een aantal voorbeeld producten zijn aangemaakt, zodat u kunt zien hoe deze producten moeten worden ingevoerd.

Daarbij heeft u de beschikking over 5 extra website pagina’s die wij voor u in orde maken met de door u geleverde teksten en afbeeldingen.

Alle gewenste online betalingen zijn mogelijk en kunnen worden geregeld door de betaalproviders zoals Mollie, Stripe en Paypal

Alle overige instellingen van de webshop (Btw, Verzendkosten enzovoort) en het aanmaken van product categorieën en producten worden door uzelf gedaan.

Wij vertellen u waar u een Nederlandse handleiding en hulp kunt vinden. waarmee u snel uw webshop kunt gaan gebruiken.