Privacy     Disclaimer     Voorwaarden

WordPress hosting moet snel zijn

De meeste ondernemers maken gebruik van websites en blogs om zowel hun bestaande klanten als hun potentiële klanten te bereiken, maar terwijl de meeste ondernemers het nut van het geven van goede informatie op hun website wel inzien, is het kiezen van goede webhosting vaak iets waar veel minder over na wordt gedacht. De meeste klanten zien webhosting als een noodzakelijk kwaad en kiezen vaak een goedkope oplossing. Helaas is de goedkope oplossing meestal niet de juiste oplossing. De snelheid en betrouwbaarheid zijn een belangrijke factor voor de waardering van uw website of webshop bij Google en de andere zoekmachines.

Wat als u de verkeerde webhosting kiest?

Als bedrijf is één van uw belangrijkste prioriteiten natuurlijk het maximaliseren van de winst. Als u denkt dat het kiezen van de verkeerde webhosting daar geen negatieve invloed op heeft, dan vergist u zich! Hier zijn een aantal vervelende dingen die kunnen gebeuren als er geen goede WordPress webhosting wordt gekozen:

Verlies van inkomsten

Als uw website of webshop niet goed bereikbaar is of als de pagina’s langzaam geladen en getoond worden, dan zijn uw potentiële klanten meestal niet geduldig genoeg om te blijven wachten totdat een pagina getoond wordt. Erger nog, als u een online winkel hebt, kost het u gewoon geld wanneer uw webshop niet goed en snel bereikbaar is! Een interessant voorbeeld dat dit goed laat zien is het feit dat de website van Amazon eens 40 minuten niet bereikbaar was, waardoor ze ongeveer $5.000.000 aan bestellingen misliepen. Uw verlies is waarschijnlijk niet zo groot, maar evengoed loopt u in een dergelijk geval ook inkomsten mis.

Zoekmachine waardering kan lager worden

Uw doel met uw website of webshop is om een hoge waardering in de zoekresultaten te bereiken, zodat klanten u gemakkelijk kunnen vinden. Als uw site vaak  slecht of niet bereikbaar is en zoekmachines op dat moment uw site bezoeken, dan leidt dat tot verlaging van de waardering.

Naast bereikbaarheid  is ook de snelheid van de website en webshop van belang. Trage websites leveren ook lagere waarderingen op. Daarom moeten de pagina’s op uw site ruim binnen de 2 seconden geladen kunnen worden. Webshop overzichts pagina’s kunnen en mogen door de grote hoeveelheid gegevens die ze tonen iets langer duren.

Veiligheid en malware-aanvallen

Er bestaat geen 100% oplossing voor het beveiligen van uw website of webshop. Maar een goed webhosting bedrijf zal een back-up van uw gegevens naar een externe server maken en uw site snel kunnen herstellen als uw site is gehackt. Bij ons WordPress Website Beheer wordt er dagelijks, afhankelijk van uw wensen, één of meer back-ups gemaakt op externe servers en wij kunnen u ook helpen met technische ondersteuning, onderhoud en beveiliging. Bij calamiteiten zijn wij 7 dagen per week bereikbaar via telefoon en WhatsApp.

WordPress hosting

Al onze hosting wordt geleverd met het WordPress Onderhoud pakket. Dit pakket bevat vele onderdelen die er voor zorgen dat uw website snel en veilig zijn werk kan doen. Eén van die onderdelen is uitstekende en snelle webhosting die meer dan voldoende is voor 90% van de website of webshops die wij leveren.

Als uw website of webshop erg veel bezoekers ontvangt dan kunt u opwaarderen naar een grotere en snellere hosting oplossing. De prijs daarvoor is afhankelijk van wat er nodig is om uw website of webshop optimaal te laten werken. Als u extra snelle WordPress hosting nodig heeft dan kunnen wij dat natuurlijk ook voor u regelen. De meerprijs voor snellere hosting varieert van €79,00 per jaar tot 269,00 per jaar.

Omdat wij vinden dat hosting maatwerk is, overleggen wij graag eerst met u, zodat wij u de juiste hosting kunnen aanbieden.

Lees hier meer over ons WordPress Onderhoud.

Het WordPress Onderhoud is voor het eerste jaar inbegrepen bij de prijs van elke website of webshop die door ons geleverd wordt, maar kan ook aangevraagd worden als uw website niet door ons is gemaakt.

De prijs voor het WordPress onderhoud pakket is slechts €30 per maand.