WordPress beveiliging

Onderhoud en beheer WordPress specialist Lelystad

Website beveiliging tegen hackers en spam

Waarom is website beveiliging  belangrijk? Waarschijnlijk hebt u er in het nieuws met enige regelmaat wel over gehoord. De websites van grote organisaties en overheden zijn een populair doelwit voor hackers. Sony, Apple, Digid en vele anderen hebben er al mee te maken gehad.

Ook kleine websites van ZZP en MKB worden dagelijks aangevallen. Als uw website niet wordt beveiligd, dan is de kans dat ook uw website wordt gehackt, niet denkbeeldig. Daarom voorzien wij alle door ons geleverde websites van een uitgebreide beveiliging. We zijn zo overtuigd van onze beveiliging, dat we uw website gratis herstellen mocht er toch een hack hebben plaatsgevonden.

Hieronder vindt u een aantal onderdelen waarop wij uw website beveiligen als u een WordPress Beheer pakket hebt aangeschaft.

Updates van WordPress, plugins en thema’s

Om er zeker van te zijn dat een website stabiel en veilig werkt, is het belangrijk om WordPress, de thema’s en alle gebruikte plugins up-to-date te houden. Wij zorgen ervoor dat WordPress, WooCommerce, alle plugins en de thema’s worden bijgewerkt, zodra er nieuwe versies beschikbaar komen!

Firewall & Scans

Om Brute Force en DDoS aanvallen te voorkomen, maken we gebruik van een firewall die uw website beschermt. Deze firewall onderschept het meest voorkomende ‘kwaadaardige’ verkeer. IP adressen van bezoekers die meerdere mislukte login aanvragen hebben gedaan, worden geblokkeerd. Daarnaast scannen we dagelijks alle programmatuur op uw website op kwetsbaarheden.

Reparatie wanneer uw website wordt gehackt

Uiteraard doen we er alles aan om te voorkomen dat uw website gehackt wordt. Indien, ondanks al onze uitgebreide maatregelen, uw website toch gehackt wordt, zullen wij ervoor zorgen dat uw website snel weer wordt hersteld.

SSL en HTTPS

Bij elke website wordt SSL ingesteld, waardoor uw website hoger scoort bij Google. SSL zorgt ervoor dat alle verkeer van uw website wordt gecodeerd, waardoor het niet leesbaar is voor ‘kwaadaardige’ personen. SSL is zelfs verplicht als u een webshop of website heeft waarop met de bezoekers privé gegevens worden uitgewisseld of wanneer er elektronische betalingen worden verricht.

Website back-ups

Omdat 100% veiligheid helaas niet gegarandeerd kan worden is het maken van backups één van de belangrijkste onderdelen van de website beveiliging. Wij maken daarom dagelijks minimaal één back-up van uw website, zodat we in het onwaarschijnlijke geval dat uw website toch gehackt wordt, snel een back-up van de website kunnen terugzetten en daarna onze beveiliging kunnen aanpassen tegen de nog onbekende aanval. Lees meer over website backups.