Privacy     Disclaimer     Voorwaarden

WordPress beheer is belangrijk!

Als u gebruik maakt van één van ons WordPress Website Beheer pakket dan zorgen wij er voor dat alle onderdelen van uw website of webshop goed werken en ook goed samen blijven werken. Onze WordPress Website Beheer pakket bestaat uit de hieronder beschreven onderdelen.

Dagelijkse controle en oplossen van kwetsbaarheden

Helaas is het zo dat elke website of webshop dagelijks wordt aangevallen door allerlei soorten hackers. Hackers proberen altijd gebruik te maken van kwetsbaarheden in de software die voor de website of webshop gebruikt wordt. Dagelijks controleren wij of er kwetsbaarheden zijn gevonden in één van de onderdelen van de website of webshop. Als er een kwetsbaarheid wordt gevonden dan wordt het probleem direct opgelost door de laatste versie van de software te gaan gebruiken. Als dat niet mogelijk is vervangen wij, in overleg met u, de software door gelijkwaardige software, zodat uw website of webshop weer veilig is.

Dagelijkse volledige back-up

Elke nacht wordt er een complete back-up van uw website of webshop gemaakt, zodat u er zeker van kunt zijn dat we uw website snel kunnen herstellen als er een onvoorzien probleem is opgetreden. Kosten voor het terugzetten van een back-up zijn inbegrepen.

Updaten WordPress CMS

WordPress is het CMS (Content Management System), waarmee uw website en/of webshop gebouwd wordt. WordPress zorgt ervoor dat uw website stabiel en betrouwbaar werkt. U kunt het een beetje vergelijken met het besturingssysteem van uw computer.

Net als bij het besturingssysteem van uw computer worden er met grote regelmaat nieuwe versies uitgebracht, die verbeteringen en uitbreidingen toevoegen, maar die ook beveiligingsproblemen oplossen. Daarom is het belangrijk dat WordPress regelmatig wordt geüpdate.

Updaten WordPress plug-ins

Uitbreidingen van WordPress worden plug-ins genoemd. Deze plug-ins zorgen ervoor dat bepaalde zaken, zoals bijvoorbeeld sliders, zoekmachine optimalisatie en beveiliging van uw website of webshop worden geregeld. Meerdere keren per week  worden er van één of meer plugins nieuwe versies gemaakt, die ook weer regelmatig op uw website moeten worden gezet.

Database optimaliseren

Als uw website of webshop vaak wordt aangepast, dan is er ook met regelmaat onderhoud aan de database nodig. Door de vele wijzigingen wordt de database namelijk minder snel, waardoor ook uw website niet meer optimaal presteert.

Testen of uw website goed werkt

Als er onderhoud aan uw website is uitgevoerd, dan is het belangrijk dat uw website getest wordt om te controleren of deze nog goed functioneert. Het is namelijk altijd mogelijk dat een update een probleem veroorzaakt, waardoor uw website niet meer goed werkt.

Het 1ste jaar WordPress Website Beheer is inbegrepen bij elke website of webshop die bij ons wordt aangeschaft!

Het WordPress Website Beheer pakket is voor het eerste jaar inbegrepen bij elke website of webshop die door WebsiteNU wordt aangeschaft. 

Let op!

In uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat er een totaal nieuwe versie van WordPress of een essentiële plugin uitkomt waarvoor extra werkzaamheden aan uw website of webshop moet worden uitgevoerd. In dat geval kan het zijn dat er enige kosten aan het updaten verbonden zijn. Mocht dit het geval zijn, dan zullen wij u hier tijdig over informeren, zodat u kunt besluiten of u dit wel of niet wilt laten doen.