WordPress Beheer

Onderhoud en beheer WordPress specialist Lelystad

WordPress beheer is pure noodzaak

Als u gebruik maakt van één van onze WordPress beheer pakketten dan zorgen wij er voor dat alle onderdelen van uw website of webshop goed werken en ook goed samen blijven werken. Onze WordPress beheer pakketten bestaan uit de hieronder beschreven onderdelen.

Dagelijkse controle op kwetsbaarheden

Helaas is het zo dat elke website of webshop dagelijks wordt aangevallen door allerlei soorten hackers. Hackers proberen altijd gebruik te maken van kwetsbaarheden in de software die op de website of webshop gebruikt wordt. Dagelijks controleren wij of er kwetsbaarheden zijn gevonden in één van de onderdelen van de website of webshop. Als er een kwetsbaarheid wordt gevonden dan wordt het probleem direct opgelost door de laatste versie van de software te gaan gebruiken. Als dat niet mogelijk is vervangen wij de software door gelijkwaardige software, zodat uw website of webshop veilig is.

Dagelijkse volledige back-up

Elke nacht wordt er een complete backup van uw website of webshop gemaakt, zodat u er zeker van kunt zijn dat we uw website snel kunnen herstellen als er een onvoorzien probleem is opgetreden.

Updaten WordPress CMS

WordPress is het CMS (Content Management System), waarmee uw website en/of webshop gebouwd wordt. WordPress zorgt ervoor dat uw website stabiel en betrouwbaar werkt. U kunt het een beetje vergelijken met het besturingssysteem van uw computer.

Net als bij het besturingssysteem van uw computer worden er met grote regelmaat nieuwe versies uitgebracht, die verbeteringen en uitbreidingen toevoegen, maar die ook beveiligingsproblemen oplossen. Daarom is het belangrijk dat WordPress regelmatig wordt geüpdate.

Updaten WordPress plug-ins

Uitbreidingen van WordPress worden plug-ins genoemd. Deze plug-ins zorgen ervoor dat bepaalde zaken, zoals bijvoorbeeld sliders, zoekmachine optimalisatie en beveiliging van uw website of webshop worden geregeld. Meerdere keren per week  worden er van één of meer plugins nieuwe versies gemaakt, die ook weer regelmatig op uw website moeten worden gezet.

Database optimaliseren

Als uw website of webshop vaak wordt aangepast, dan is er ook met regelmaat onderhoud aan de database nodig. Door de vele wijzigingen wordt de database namelijk minder snel, waardoor ook uw website niet meer optimaal presteert.

Testen of uw website goed werkt

Als er onderhoud aan uw website is uitgevoerd, dan is het belangrijk dat uw website getest wordt om te controleren of deze nog goed functioneert. Het is namelijk altijd mogelijk dat een update een probleem veroorzaakt, waardoor uw website niet meer goed werkt.

WordPress beheer basis is inbegrepen!

Het WordPress beheer basispakket is altijd voor het eerste jaar inbegrepen bij elke website of webshop die door WebsiteNU wordt geleverd. 

Alleen als er een totaal nieuwe versie van WordPress of een plugin uitkomt, kan het mogelijk zijn dat er enige kosten aan het updaten verbonden zijn. Mocht dit het geval zijn, dan zullen wij u hier tijdig over informeren, zodat u kunt besluiten of u dit wel of niet wilt laten doen.

WordPress beheer pakketten

Het website onderhoud zorgt er voor dat alle onderdelen van uw website of webshop goed werken en ook goed samen blijven werken.

WordPress Beheer Basis

Tijdens het WordPress beheer worden de volgende werkzaamheden uitgevoerd:

  • Dagelijkse controle op kwetsbaarheden op de website of webshop. Ontdekte kwetsbaarheden worden direct verholpen.
  • Dagelijkse back-up van uw website of webshop
  • Dagelijkse controle of uw website bereikbaar is
  • Beveiliging tegen hackers
  • Beveiliging van formulieren en reacties tegen spam
  • 1 x per maand updaten van WordPress als dat nodig is
  • 1 x per maand updaten van de gebruikte plug-ins als dat nodig is

Voor website is de prijs €15 per maand of €149 per jaar

Voor webshops is de prijs €19 per maand of €199 per jaar

Wilt u meer backups van uw websites per dag? Kijk op de WordPress Backups pagina voor meer informatie.

De website van WebsiteNU is vernieuwd en u vindt de nieuwe website vanaf nu niet meer op websitenu.com, maar op https://websitenu.nl