WordPress beheer

Het beheer van uw website zorgt er voor dat alle onderdelen van uw website of webshop goed werken en ook goed blijven werken, dat uw website wordt beveiligd tegen hackers en dat er dagelijks backups worden gemaakt.

Updaten WordPress CMS

WordPress is het CMS (Content Management System) waarmee uw website gebouwd wordt. WordPress zorgt ervoor dat uw website stabiel en betrouwbaar werkt. U kunt het een beetje vergelijken met het besturingssysteem van uw computer.

Net als bij het besturingssysteem van uw computer worden er door WordPress met grote regelmaat nieuwe versies uitgebracht, die verbeteringen en uitbreidingen toevoegen, maar die ook beveiligingsproblemen oplossen. Daarom is het belangrijk dat WordPress snel (minstens 1x per maand) wordt geüpdatet zodra er een nieuwe versie beschikbaar komt.

Updaten WordPress plugins

Uitbreidingen van WordPress worden plugins genoemd. Deze plugins zorgen ervoor dat bepaalde zaken, zoals bijvoorbeeld sliders, zoekmachine optimalisatie en beveiliging voor uw website worden geregeld. Net als bij WordPress worden er ook van deze plugins met regelmaat nieuwe versies gemaakt, die ook weer snel op uw website moeten worden geplaatst.

Database optimaliseren

Als uw website vaak wordt aangepast, dan is er ook met regelmaat onderhoud aan de database nodig. Door de vele wijzigingen wordt de database namelijk minder snel, waardoor ook uw website niet meer optimaal presteert.

Testen of uw website goed werkt

Als er onderhoud aan uw website is gedaan, dan is het belangrijk dat uw website getest wordt om te controleren of deze nog goed functioneert. Het is namelijk altijd mogelijk dat een update een probleem veroorzaakt, waardoor uw website niet meer goed werkt.

Garantie op goede werking

Als de website niet goed meer werkt  is het herstellen van de website inbegrepen bij het beheer. Wij zetten dan de laatste backup van uw website terug en onderzoeken de oorzaak van het probleem.

Mogelijk extra kosten

Alleen als er een nieuwe versie van WordPress of een plugin uitkomt, kan het mogelijk zijn dat daar enige kosten aan verbonden zijn. Mocht dit het geval zijn, dan zullen wij u hier tijdig over informeren, zodat u kunt besluiten of u dit wel of niet wilt laten doen.

 • ZZP website
  €10,00 per maand of € 100,00 per jaar

  Minimaal 1 maal per maand worden de volgende onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd: Controle van de website pagina's en up-to-date houden van WordPress en alle gebruikte plugins. Dagelijks wordt er een backup van de website gemaakt en een controle uitgevoerd of er veiligheidslekken zijn geconstateerd op de website. De veiligheidslekken worden direct verholpen.

 • Kleine webshop of grotere website
  €18,00 per maand of 180,00 per jaar

  Minimaal 2 maal per maand worden de volgende onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd: Controle van de website of webshop pagina's en up-to-date houden van WordPress en alle gebruikte plugins. Dagelijks worden er meerdere backups van de website of webshop gemaakt en een controle uitgevoerd of er veiligheidslekken zijn geconstateerd op de website of webshop. De veiligheidslekken worden direct verholpen.

 • Bedrijfskritische websites
  €40,00 per maand of €400,00 per jaar

  Dagelijks worden de volgende onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd: Controle van de website of webshop pagina's en up-to-date houden van WordPress en alle gebruikte plugins. Dagelijks worden er meerdere backups van de website of webshop gemaakt en een controle uitgevoerd of er veiligheidslekken zijn geconstateerd op de website of webshop. De veiligheidslekken worden direct verholpen.

Heeft u andere wensen? Neem contact met ons op, zodat we samen met u tot een passende oplossing kunnen komen.