WordPress backups

WordPress backups zijn belangrijk

Website backups zijn belangrijk!

Om de continuïteit  van uw website te kunnen garanderen zijn er website backups nodig. Backups voorafgaand aan onderhoud en de dagelijkse backup. Zonder backups kan uw website of webshop in grote problemen komen als uw website gehackt wordt, er een update verkeerd gaat of om andere redenen beschadigd raakt. Daarom maken wij dagelijks een backup van uw website.

Hoe vaak een backup maken?

Hoe vaak er een backup moet worden gemaakt hangt natuurlijk voor een belangrijk deel af van hoe vaak de website gewijzigd wordt. Als het om een webshop gaat, is minimaal 1x per dag een backup echt noodzakelijk. Een website waar maar 1 keer per maand iets op gewijzigd wordt zou in principe aan een maandelijkse backup genoeg hebben.

Omdat wij natuurlijk een grote verscheidenheid aan websites en webshops beheren, die door onze klanten zelf aangepast kunnen worden, kunnen wij niet weten wanneer er een wijziging heeft plaatsgevonden. Daarom zijn er voor websites waarvan de inhoud meerdere malen per dag wordt gewijzigd en voor webshops meerdere backups per dag nodig. Lees hier meer over onze WordPress Beheer pakketten.

Waar worden de backups bewaard

De backups worden allemaal  opgeslagen op een speciale backup server, zodat het altijd mogelijk is om de backup terug te zetten, ook als alle bestanden van uw website door een hacker verwijderd zouden zijn.

Hebt u speciale wensen voor uw backup? Het is mogelijk om tot elk uur een backup te maken. Lees hier meer over onze WordPress Beheer pakketten.

Wilt u meer dan 1 backup per dag? De prijzen voor extra backups zijn:

  • € 4,00 per maand voor 2 backups per dag
  • € 5,00 per maand voor 4 backups per dag
  • € 9,00 per maand voor 24 backups per dag

De website van WebsiteNU is vernieuwd en u vindt de nieuwe website vanaf nu niet meer op websitenu.com, maar op https://websitenu.nl