Privacy     Disclaimer     Voorwaarden

Website back-ups zijn onmisbaar!

Om de continuïteit  van uw website te kunnen garanderen zijn dagelijkse website back-ups echt noodzaak! Zonder back-ups kan uw website of webshop in grote problemen komen als uw website, ondanks alle maatregelen die wij nemen, gehackt wordt, er een update verkeerd gaat of om andere redenen beschadigd raakt. Daarom maken wij dagelijks één back-up van uw website.

Hoe vaak een back-up maken?

Hoe vaak er een back-up moet worden gemaakt hangt natuurlijk voor een belangrijk deel af van hoe vaak de website gewijzigd wordt. Als het om een webshop gaat, zijn afhankelijk van de grootte van de webshop meerdere back-ups mogelijk.

Omdat wij natuurlijk een grote verscheidenheid aan websites en webshops beheren, die door onze klanten zelf aangepast kunnen worden, kunnen wij niet weten wanneer er een wijziging heeft plaatsgevonden. Daarom zijn er voor websites waarvan de inhoud meerdere malen per dag wordt gewijzigd en voor webshops meerdere back-ups per dag nodig.

Waar worden de back-ups bewaard

De back-ups worden allemaal  opgeslagen op een speciale back-up server, zodat het altijd mogelijk is om de back-up terug te zetten, ook als alle bestanden van uw website door een onverwachte gebeurtenis verwijderd zouden zijn.

Hebt u speciale wensen voor uw back-up? Het is mogelijk om tot elk uur een backup te maken. Lees hier meer over onze WordPress Beheer pakketten.

Wilt u meer dan 1 backup per dag? De prijzen voor extra backups zijn:

  • €6,00 per maand of €60,00 per jaar voor 4 backups per dag
  • €9,00 per maand of €90,00 per jaar voor 24 backups per dag