Uw website op maat

Ook uw webshop op maat is mogelijk

Ik wil meer informatie
10 jaar
Ervaring in website ontwerp
250+
Websites en webshops ontwikkeld
80+
Websites en webshops in onderhoud
340+
Tevreden en blije klanten geholpen

Website ontwerp op maat

Ook uw webshop ontwerp op maat

Bij het bouwen van een nieuwe website voor uw bedrijf heeft u twee belangrijke opties, een kant en klaar thema gebruiken of een website ontwerp op maat te laten maken.

Kant en klaar thema

Als u een kant en klaar thema wilt gebruiken is er een enorme hoeveelheid thema's (tienduizenden) beschikbaar voor WordPress. Er is dus altijd wel een thema te vinden dat u aanspreekt.

Als u geen kennis heeft van het coderen van websites dan is de beste werkwijze het vervangen van bestaande afbeeldingen en teksten door uw eigen afbeeldingen en teksten. Als u speciale eigen pagina nodig heeft dan bent u volledig op uzelf aangewezen om deze pagina's te maken.

Een nadeel van standaard thema's is dat ze over erg veel functionaliteit beschikken om het thema geschikt te kunnen maken voor iedereen. Het gevolg daarvan is dat het eindresultaat een website of webshop is die erg traag is in het laden en slecht scoort op Google en andere zoekmachines. Ook werken veel van deze thema's niet netjes op alle soorten beeldschermen. Vooral op smartphones wordt de website vaak niet goed en erg traag weergegeven, terwijl meer dan 60% van de bezoekers websites en webshops bezoeken met een smartphone.

De kosten van een goed en mooi thema zijn ongeveer €80,00 voor gebruik op één website.

Website ontwerp op maat

Voordelen van website ontwerp op maat

Met een website ontwerp op maat zijn de voordelen groot.

  1. U kunt het uiterlijk van uw webshop of website helemaal zelf bepalen en wij maken dit dan voor u in orde.
  2. De website of webshop zal snel laden en van desktop monitor tot de kleinste smartphone schermen perfect worden weergegeven.
  3. Bij het maken van de website of webshop worden altijd de laatste technieken gebruikt.
  4. De maatwerk website wordt geleverd inclusief het eerste jaar domeinnaam registratie, snelle webhosting, professionele beveiliging tegen hackers, dagelijkse backups en up to date houden van alle gebruikte onderdelen van de website of webshop.

Als starter heb je al genoeg onkosten. Wat WebsiteNu aanbiedt is echt de moeite waard. Ik kreeg er gewoon een gratis website bij. Bij andere webdesigners betaal je enorm hoge prijzen en laat ook de service het soms afweten. Bij WebsiteNU wordt ik altijd snel geholpen en professioneel begeleid.

Michael
Stukadoor

Website ontwerp op maat tarieven

Maatwerk websites al vanaf € 599

Maatwerk webshops al vanaf € 899

Aangezien een maatwerk website of webshop voor iedereen anders is, kan er van tevoren geen exacte prijs worden aangeboden. Bent u geïnteresseerd in een maatwerk website of webshop, vul dan nu het contactformulier in en wij nemen dan binnen één werkdag contact met u op om samen met u uw wensen te bespreken. Aan de hand van deze wensen doen wij dan een prijsopgave.

In onze maatwerk pakketten is standaard het eerste jaar website of webshop onderhoud inbegrepen.

Ik wil meer informatie