WordPress website onderhoud

Bespaar minstens 100 uur werk per jaar

Ik wil mijn onderhoud uitbesteden
10 jaar
Ervaring in website ontwerp
250+
Websites en webshops ontwikkeld
80+
Websites en webshops in onderhoud
340+
Tevreden en blije klanten geholpen

Voordelen WordPress website onderhoud

Wat is WordPress website onderhoud?

WordPress website onderhoud verwijst naar de taken die nodig zijn om uw website goed en actueel te houden. Het omvat het regelmatig controleren van uw website op problemen, het corrigeren van eventuele problemen en het uitvoeren van updates.

De belangrijkste taken die bij website en webshop onderhoud komen kijken zijn:

  1. Dagelijks controleren op updates. Deze updates kunnen bestaan uit het WordPress CMS, thema's of plugins. Deze updates zorgen voor een goede werking en beveiliging van uw website of webshop.
  2. Maak een complete backup van de website of webshop.
  3. Voer alle aanwezige updates uit en test na elke update of de website /webshop na het uitvoeren van alle updates nog goed werkt.
  4. Als er problemen zijn deze oplossen of de backup terug zetten.
  5. Maak van een website of webshop minstens één complete backup per dag.
  6. Maak van een webshop meerdere malen per dag een database backup.
  7. Zorg dat de backups een andere plek worden opgeslagen dan waar de website of webshop staat.

Dit zijn tijdsintensieve werkzaamheden die u minstens 2 uur per week kosten. Dit is dan ook de reden dat de meeste website niet goed worden onderhouden en daarom niet goed meer werken.

Bij een uurtarief van bijvoorbeeld €39 komt de tijd die u aan het onderhoud besteed uit op €78,00 per week en per jaar op ruim €4000.

Laat WebsiteNU uw website of webshop uitgebreid onderhoud uitvoeren en u bespaart veel tijd en verlies aan inkomsten. De kosten voor het onderhoud liggen tussen de €29 en €49 per maand inclusief vele extra's. Bekijk hier onze tarieven.

Onze website is gemaakt door Peter van WebsiteNU. Het contact verloopt altijd prettig en snel. Er wordt echt de tijd voor je genomen en geluisterd naar je wensen. Wij hebben gezorgd voor de tekst en aangegeven wat voor soort websites we mooi vinden, op basis hiervan is onze website ontworpen. Voordat de website klaar was konden we checken of we het wel mooi vonden of dat er nog aanpassingen nodig waren. We zijn erg tevreden over het resultaat en alle service er om heen. Als we vragen hebben of een aanpassing willen kunnen we altijd terecht en worden we snel geholpen. Wij willen iedereen WebsiteNU aanbevelen. De prijs is daarnaast ook zeer aantrekkelijk. Een echte aanrader! www.cafesanders.nl

Onze tarieven

Bestaande website
Bestaande webshop
Basis website inbegrepen
Basis webshop inbegrepen
Maatwerk website
Maatwerk webshop