Basis WordPress website

Wilt u uw omzet verhogen? Wilt u gemakkelijk gevonden worden op het internet? U weet dat een website daarvoor een ideale oplossing is, maar het laten maken van een website is u te duur? Bij ons Service pakket is een basis WordPress website inbegrepen.

De basis WordPress website maken wij met de volgende door u verstrekte gegevens.

 1. Wij gebruiken de lettertypes die u kunt kiezen op https://fonts.google.com/. Ons advies is om maximaal 2 lettertypes te kiezen om de website netjes en overzichtelijk te houden. Wij kunnen de lettertypes ook voor u kiezen.
 2. De door u gewenste kleuren. Ons advies is om 1, maar eigenlijk niet meer dan 2 kleuren te kiezen. Kleur van de tekst, koppelingen en andere accenten bepalen wij dan voor u aan de hand van uw gekozen kleuren. Lees hier meer over kleurgebruik. Als u het lastig vindt om de kleuren te bepalen, dan doen wij dat graag voor u.
 3. Een header met uw logo of een tekst logo plus het hoofdmenu. Hebt u geen logo? Wij kunnen dit voor u in orde maken.
 4. Footer met koppelingen naar alle belangrijke pagina’s , openingstijden, bedrijfsgegevens en copyright tekst.

Vindt u het kiezen van lettertypes, kleuren en het maken van een logo moeilijk? Dan kunnen wij dit allemaal voor u in orde maken.

Inhoud pagina’s van de basis WordPress website

De basis WordPress website wordt geleverd met de volgende inhoud pagina’s:

 1. Startpagina
 2. Over ons
 3. Diensten
 4. Producten
 5. Contact
 6. Algemene voorwaarden
 7. Privacy verklaring
 8. Cookie verklaring
 9. Disclaimer

Stuur ons de tekst en maximaal 2 afbeeldingen voor elk pagina. Wij plaatsen deze dan in de pagina’s en zorgen er voor dat de pagina’s er netjes uit zien en werken op alle soorten beeldschermen. Afbeeldingen zijn niet noodzakelijk, maar kunnen wel belangrijk zijn voor de zoekmachines.

Overtuigd?? WebsiteNu is de beste partner voor uw bedrijf. Neem vrijblijvend contact met ons op.